maanantai 21. toukokuuta 2012

Kreetan kaks ekaa päivää






















Saapumisiltana löydettiin viikon kolmanneksi paras ravintola Hanian keskustasta hieman syrjässä pahimmilta turistikaduilta.

Yks viikon ruokakohokohdista koettiin ekana iltana. Paistettu halloum-tyyppinen juusto eli saganaki.
























Mikko Hanian keskustassa Venetsialaisessa satamassa.


































Löydettiin suloinen katukoira nukkumasta kultasepänliikkeen edestä.


































Ensimmäinen yö ja ensimmäinen koulutuspäivä takana, jonka kunniaks tilattiin Piña Coladat. Oli muuten aika viinaisaa kuten muutkin drinkit mitä tuolla tilas.

























Palmuun nojailua meidän hotellin kotikadulla ja kaukana horisontissa siintää lumiset vuoret.


































Meille järkättiin sunnuntaina illallinen hotellin altaalla. Jälkkäriks vedin mansikan makuisen Daquirin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti