tiistai 10. huhtikuuta 2012

Neljä sunnuntaita

Pääsiäisenä kestitsin sukulaisia ja söin liikaa, joten luvassa ruokakuvia ja yksi resepti ihan vaan brassailun vuoksi.

Tein ensimmäistä kertaa pashaa ja vielä kahteen eri muottiin. Toinen näytti tissiltä ja toinen nänniltä.



















Rosmariiniseitanpaisti ja minttuhyytelöä.























Iskä toi marsipaaneja.























Kasvissyöjän triplalihamakaroonilaatikko eli seitan-tofu-soijarouhe!


















PEKAANIPÄHKINÄKUPPIKAKUT (vegaaniset)

3,5dl vehnäjauhoja
150g margariinia sulatettuna
2tl kananmunankorviketta + 4rkl vettä (vatkaa keskenään)
1tl kanelia
1tl neilikkaa
1tl inkivääriä
1tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
1/2tl ruokasoodaa
1,5dl vettä
1dl rouhittua pekaanipähkinää

Kuorrute:
100g pehmeää margariinia
2-3dl tomusokeria
1/2dl rouhittua pekaanipähkinää

Sekoita aineet keskenään ja jaa taikina vuokiin. Paista 200-asteessa 15-20 minuuttia. Anna kuppikappujen jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.


















Nyt voikin alkaa odottelemaan vappua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti