maanantai 27. helmikuuta 2012

Jämät käyttöön

Sunnuntain askareita...

















Kaivelin pakastinta ja löysin puolikkaan murutaikinapaketin sekä puolikkaan pussin pakastemansikoita. Mansikkapiirajan ohje on näinkin helppo:
Anna murutaikinalevyn sulaa puolisen tuntia ja painele vuoan pohjalle. Sulata pakastemansikat ja sekoita niiden joukkoon 1rkl sokeria ja 1rkl perunajauhoja. Kippaa mansikat taikinan päälle ja paista uunin alimmalla tasolla 200:ssa asteessa 25minuuttia.

















Tarjoa vaniljajätskin kanssa.






















Ompelin karkkipapereista, -kääreistä ja pusseista pieniä pussukoita. Kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä: pussukoiden vuorikankaat vanhoista verhoista ja vetoketjut löytyivät SPR:n kirppikseltä. Jos joku etsii halpoja vetoketjuja, niin SPR:n kirppiksellä ainakin Turussa oli läjä vanhoista vaatteista talteen otettuja vetoketjuja, nappeja, vyönsolkia ja muuta vastaavaa älyttömän halvalla. Itse maksoin noin 20 vetoketjusta kokonaiset 35 senttiä.

 




















Mun meikkisiveltimet on jo pidemmän aikaa pyörinyt pitkin pöytiä, joten ompelin niille säilytyspussin. Materiaalit tässäkin kierrätettyjä: tekonahka vanhasta sohvatyynystä (sama tyyny josta viime syksynä ompelin Vitunnahkaviitan) ja maatuska joululahjaksi saatujen lakanoiden pakkauksesta.

1 kommentti:

  1. TOTO | Titanium Auto Sales and Stock History
    Titanium edc titanium Auto Sales and Stock History grade 23 titanium for TOTO. benjamin moore titanium TOTO titanium dive watch is a global automotive manufacturer specialized in the production and operation of vehicles for production titanium machining and

    VastaaPoista