keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ruokarajoitteisten koira

Mä ja mun poikaystävä ollaan kasvissyöjiä, joka näkyy väkisinkin myös siinä, mitä meidän koira syö. Juno syö päivittäin normaalia koiran ruokaa, mutta herkut on usein kasvis- ja hedelmäpainoitteisia, koska niitä löytyy aina jääkaapista. Junolle onkin viime aikoina tippunut niin ruusukaali, maapähkinät kuin banaani. Viime viikolla löytyi uusi suosikki.


















Hunajameloni!


















Juno oppi nopeasti jyrsimään irti vain sen hyvän ja pehmän osan, vaikka se aluksi koittikin syödä koko palasen kuorineen.


















Banaanista Juno oppi pitämään jo pentuna. Tämä juontaa juurensa Turku-Helsinki-junamatkaan, kun konnari tarjosi Junolle palasen banaania. Konnari oli täysin rakastunut tuolloin puoli vuotiaaseen Junoon ja halusi antaa sille jotakin hyvää palkinnoksi rauhallisesta matkustamisesta. Oikeastaan siitä lähtien aloin tarjoamaan koiralle erilaisia marjoja, hedelmiä ja vihanneksia.

1 kommentti:

  1. Turussa vieraillessaan Juno saa onnekseen lihaisia
    herkkupaloja mm. joulukinkkua,makkaranpätkiä, savulohta....ja istuu silmätarkkana keittiössä ruoanlaittajan vieressä, jospa jotain heltisi koiraparalle:)

    VastaaPoista