Eka postaus ansaitsee tietysti olla ruoka-aiheinen, koska ruokaa mä rakastan. Mun kundikaverin vanhemmat oli tulossa kylään, joten tällaiset tuli väsättyä töiden jälkeen.
Vuohenjuusto-goudajuustopiirakka |
TODELLA JUUSTOINEN PIIRAS
Olin tänään nälkäinen ja malttamaton, joten kaupasta tarttui mukaan valmis piirakkapohja pakastealtaasta.
Painelin valmiin pohjan lasivuoan pohjalle ja esipaistoin sitä 200:ssa asteessa 10 minuuttia.
Täyte:
herkkusieniä voissa paistettuna
kirsikkatomaatteja
500g vuohenjuustoa ja goudajuustoa
2 kananmunaa
1 purkki kermaviiliä
1dl ruokakermaa
Juustot, tomaatit ja sienet kokosin pohjan päälle ja niiden ylle kaadoin kermaviili-kananmuna-ruokakermaseoksen.
Koko homma oli vielä uunissa 30 minuuttia.
Ja sitten päivän jälkiruoka.
Porkkana-cupcaket. |
PORKKANACUPPARIT
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
2 keskikokoista porkkanaa raastettuna
1 dl soijajogurttia
0,5 dl rypsiöljyä
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl kanelia
0,5 tl muskottipähkinää
0,5 tl suolaa
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
hasselpähkinärouhetta
Cupcaket olivat uunissa 25 minuuttia ja lämpötilaa oli 175 astetta.
Jäähtyneet cupparit kuorrutin tällä seoksella:
puolikas paketti maustamatonta tuorejuustoa
1/4 pakettia tomusokeria
päälle hasselpähkinärouhetta
Kuvista tuli hiukan käppäsiä, koska en ehtinyt kauheasti panostaa niiden ottamiseen. Vieraat oli jo tulossa ja lisäks mun kundikaveri koitti jo närppiä tota piirakkaa. Mut molemmista tuli ihan mielettömän hyviä, joten kannattaa testata!
Kysy Successilta!
VastaaPoistaAnnikki
Oi nammm että näytti hyvältä! Lisää näitä Sirkku :)
VastaaPoistaAnnikki: Pitää kysyy, kiitti vinkistä!
VastaaPoistaUlla: Kiitti! Eiköhän näitä tuu lisää ja paljon :) ja pitää alkaa tutustuu sunki blogiin nyt ku oon alkanu perehtyy tähän hommaan enemmän.