torstai 29. joulukuuta 2011

Joululoma in my ass

Syön viime kertaiset sanani enkä kirjoita seitanista tai minttusuklaakakusta. Molemmat saivat paljon kehuja ja reseptit osoittautuivat toimiviksi, mutta kuvat jäivät taas kerran ottamatta. Sitä paitsi joulu meni jo.

Tein jouluna samaa mitä monet muutkin suomalaiset: söin liikaa, nukuin liikaa, näin sukulaisia ja makasin laakereillani. Joulusta jäi käteen uudet tyynyt ja peitot sekä keittiösakset. Ai niin ja piereskelevä koira. Joulun ajan ylensyöntiin sorruttiin siis näköjään myös Junon kohdalla.

Omenahyve























Pyörähdin jouluna myös synnyinkaupungissani Turussa, jossa ahdin napaani tuon yllä olevan lautasellisen omenahyvettä. Paikka oli Fontana-niminen kahvila Aurakadun ja Linnankadun kulmassa, johon kannattaa vääntäytyä ison annoskoon perässä. Muistan teininä käyneeni siellä useamminkin, mutta paikka oli muuttunut ja onneksi huomattavasti parempaan suuntaan.

Mä ja Juno matkalla Turkuun























Mulla on myös uudet hiukset. Hieman kuparisemmat ja otsis on vaihtunut sivulle. Tuossa kuvassa ne kyllä näyttää jotenkin oudolle. Johtuu varmaan siitä, että en ollut pessyt niitä ja odotin pääseväni Turussa saunaan.

Uuden vuoden aatto lähestyy ja raketteja paukkuu jo Pasilassa. Aion mitä luultavimmin olla kotona Junon kanssa ja koittaa tunkea sen korviin pumpulia, jotta sen elämä ois sinä iltana hiukan siedettävämpää.

Joululoma in my ass. Iso Roballa ollaan töissä. Uuden vuoden aattonakin.

3 kommenttia:

  1. lumpun viileä nokka <3

    VastaaPoista
  2. Hyvää uuttavuotta teille! Toivottavasti Juno ei saa slaagia raketeista :/

    VastaaPoista
  3. Kiitti! Hyvää uutta vuotta myös sulle Peps! Juno oli urhea tänä vuonna ja nukkui melkein koko illan :)

    VastaaPoista