keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Color Bug

Mulla on mun kaverin Mikon kanssa oma parturi-kampaamo Iso Roballa. Eilen me saatiin käsiimme pitkän odotuksen jälkeen tosi siisti juttu!

















ELI HIUSLUOMIVÄREJÄ! Ideana noissa on se, että hiukset voi värjätä vaikka vain yhtä päivää varten. Luomiväri hierotaan hiuksiin ja sen alle tai päälle lisätään toinen tuote riippuen siitä haluaako voimakkaan värin vai pastellisemman lopputuloksen. Toimii sekä tummaan, että vaaleaan hiukseen ja lähtee kokonaan pois heti seuraavassa pesussa. Värejä löytyy nuo kolme eli oranssi, pinkki ja violetti.

















Olihan sitä pakko heti testata ja meidän harjoittelija Marika värjäs Mikon hiukset oranssilla. Lopputulos ei ollut ihan niin oranssi kuin oisin kuvitellut. Enemmän sellainen persikka, mutta tosi hieno silti! Pitää vielä testata miltä toi oranssi näyttää, jos käyttää eri tuotetta sen kanssa. Mikon tukka on siis oikeasti saman värinen kuin sen parta tossa kuvassa.

Vaikka tän postauksen piti käsitellä vain hiuksia, en malta olla laittamatta ohjetta eilisestä illallisesta, koska siitä tuli ihan mielettömän hyvää.

















PORKKANAGRATIINI

puoli kiloa porkkanoita kuorittuna ja pilkottuna (noin 1cm paksuja palasia)
puolikas sipuli lohkoina
puolikas Aurajuusto murusina
purkki kolmen juuston kermaa
kourallinen maapähkinöitä
1/2 tlk timjamia

Sekoita kaikki aineet uunivuokaan ja laita 200-asteiseen uuniin 45 minuutiksi.

Joku saattaa ihmetellä miks en esikeittänyt porkkanoita, koska gratiinit yleensä valmistetaan niin. Mä tykkään porkkanoista enemmän kun ne on purtavia eikä sellasia keitetyn löysiä. Joten jos säkin tykkäät purtavista, älä esikeitä.

Mulle tuli myöhemmin jotenkin huono omatunto, koska tajusin, et oli kansainvälinen vegaanien päivä ja olin mässäilly juustolla. Toisaalta en halua soimata itseäni yhden päivän perusteella, koska muuten syön tosi usein vegaanista ruokaa. Tollaset päivät on kyllä hyviä, koska silloin jotkut ihmiset saattaa alkaa pohtimaan ruokavaliotaan uudesta näkökulmasta sen ansiosta, että se aihe on tapetilla.

2 kommenttia:

  1. hiusLUOMIvärejä?! en kestä :D

    t.tilhi

    VastaaPoista
  2. Joo! Mä jäin viel miettii tota sanaa, mut noin ne oli sen suomentanu maahantuojallaki :)

    VastaaPoista